σχολικό υλικό για μαθητές Ι σχολικό υλικό για μαθητές ΙΙ προχωρημένο υλικό για ρομαντικούς επιπλέον υλικό για καθηγητές non greek material εξαντλημένα αρχεία σκαναρισμένα προσωπικό υλίκο
Μαθηματικά Α΄ Γυμνασίου ελληνικές συλλογές ασκήσεων πρόσφατα άρθρα
+ εργασίες
σχολικά βιβλία 1940-2016 Απολλώνιο πρόβλημα
Μαθηματικά Β΄ Γυμνασίου αντιστροφή + γεωμ. μετασχηματισμοί διπλωματικές εργασίες τετράδια γνωστών Γεωμετρών ανακατασκευές βιβλίων (ανενεργή)
Μαθηματικά Γ΄ Γυμνασίου κωνικές τομές γεωμετρικά πρόσφατα βιβλία παλιά βοηθήματα Γεωμετρίας Στήλη της Γεωμετρίας (ανενεργή)
Γεωμετρία Α΄ Λυκείου μη Ευκλείδειες Γεωμετρίες σύγχρονες βιβλιοπροτάσεις παλιά βοηθήματα Τριγωνομετρίας
Γεωμετρία Β΄ Λυκείου Παραστατική + Προβολική ιδανική βιβλιοθήκη Γεωμετρίας παλιά βοηθήματα Αναλ. Γεωμετρίας
(αρχική σελίδα) η γεωμετρία στις εισαγωγικές εξετάσεις Κιβωτός Εργασιών Γεωμετρίας

Η πρώτη στήλη (με το άσπρο φόντο) βρίσκεται στην σελίδα ''για την αγάπη των μαθηματικών''. Εκεί βρίσκεται και το βιβλίο επισκεπτών. Email επικοινωνίας: parmenides51 παπάκι gmail.com .

Η γεωμετρία στις εισαγωγικές εξετάσεις ανά θεματική


Ξεκινάω μια νέα σειρά αναρτήσεων, για να συγκεντρωθούν και να ταξινομηθούν ανα θεματική, τα θέματα των εισαγωγικών εξετάσεων στην γεωμετρία από το 1946 μέχρι το 1980 , ώστε όποιος χρειάζεται ασκήσεις συγκεκριμένης μορφής από επίσημες πηγές, που για κάποιο λόγο κάποτε ξεχώρισαν σε σχέση με άλλα και τέθηκσαν ως θέματα εισαγωγικών εξετάσεων, οπότε έχουν κάτι το ξεχωριστό, να μπορεί να τις βρεί πιο γρήγορα και μαζεμένες

προς το παρόν κάποια θέματα εισαγωγικών στα Μαθηματικά είναι συγκεντρωμένα εδώ
και όσα θέματα δεν συγκεντρώθηκαν εκεί, μπορεί κανείς να τα βρεί μαζεμένα στα Δελτία του Πάλλα

σεβόμενος τον κόπο όσων ασχολήθηκαν για να λυθούν,
αυτά τα θέματα γεωμετρίας στο mathematica,
θα δίνεται και ο αντίστοιχος σύνδεσμος


Συγκεντρωτικά αρχεία:
Η Γεωμετρία στις Εισαγωγικές Εξετάσεις ανά θεματική 1976-1980  (5η έκδοση , 15/8/2017)

Μέσα από την ομάδα των Ρομαντικών της Γεωμετρίας στο facebook ξεκίνησα μια νέα σειρά αναρτήσεων απο παλία θέματα εισαγωγικών. Επιλέχθηκαν ασκήσεις που διατηρούν το ενδιαφέρον τους στις μέρες μας δηλ. χωρίς τόπους και κατασκευές και χωρίς Στερεομετρία.. Ανεβαίνουν γραμμένες στα Αγγλικά και με σχήματα.Ξεκίνησα απο το 1980  και συνέχισα προς το παρελθόν. Ετοιμάστηκε ένα αρχείο εκφωνήσεων με παραπομπές και μελλοντικά θα ετοιμαστεί ένα αρχείο λύσεων. Ορίστε το σχετικό αρχείο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου